Вірка Сєрдючка не змогла всидіти у тіні. Як починався творчий шлях провідниці і чому вона повернулась зараз?

Поки одні завойовували серця українських слухачів своєю вродою та голосом, вона завоювала увесь світ гумором та безпосередністю.

Рівно 30 років тому в театральній студії “Гротеск” міста Полтава був задуманий персонаж Вірки Сєрдючки. Ідея була малообіцяючою, але – “вистрілила”. І Андрію Данилку з тих пір довелося стати, так би мовити, заручником однієї ролі. Починалося все з пари етюдів на аматорській сцені. Буквально через пару років Вірку знали всі власники відеомагнітофонів.

Взліт

Потім її помітили організатори концертів, а в 1997 грудаста “провідниця” з тріумфом з’явилась на телебаченні, де було організовано вже тепер її особисте шоу. Вірка приймала гостей в стилізованій під спальний вагон студії. Інтерв’ю проходили в гумористичній обстановці. За роки існування шоу там побувало чимало знаменитостей. 5 років шоу з незмінним успіхом йшла на декількох каналах Росії та України. Його гостями ставали найяскравіші зірки сцени і кіно.

Євробачення

А потім був тріумф на “Євробаченні-2007”. Друге місце, яке дісталося фрік-виконавцю – це серйозне досягнення. Але через це ж виступу трапився скандал, в результаті якого Данилко заборонили виступати на території Росії.

Але час минав, і Данилко просто втомився від образу. Через нього він не міг реалізуватися ні як актор, ні як музикант. А між тим, Данилко пише непогану музику.

Прощання з дівою

До 2018 року актора явно обтяжував образ Сєрдючки. І в липні він оголосив про те, що Вєрка йде зі сцени. І начебто вже відбулися прощальні гастролі, але актора знову вмовили виступити в Харкові на концерті до Дня міста.

А зараз Андрій Данилко оголосив, що повертається на сцену, більш того з новим синглом!

Схожі статті