Юрій Горбунов показав себе без гриму та фотошопу: на фоні вагітної Каті Осадчої виглядає, як сивий дід

Юрій Горбунов та Катя Осадча - приклад гарних стосунків та справжнього кохання у шоу-бізнесі. Подивіться, як змінили роки цих знаменитостей.

Катя Осадча та Юрій Горбунов тривалий час були просто колегами. Втім, вже у 2016 році прихильники почали підозрювати, що між цією парочкою є щось більше, аніж просто дружні стосунки. Згодом з’ясувалося, що зірки телеекрану зустрічалися і навіть взяли рішення одружитися. У 2017 році у подружжя народилася дитина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов відсвяткували день народження сина.
Катя Осадча та Юрій Горбунов відсвяткували день народження сина.

У пари, що здається однолітками, є велика різниця у віці. Юрію Горбунову зараз 50 років, а вічній ведучій “Світського життя” лише 37. Коли пара працює у кадрі, мінімально помітно на скільки старшим є чоловік.

Стилісти працюють над зовнішністю Горбунова так, що глядач ніколи не зрозуміє, скільки Юрію насправді років. Втім, слід віддати належне, сам шоумен також не забуває працювати над собою. Регулярно займається спортом.

Проте, на останній світлині, опублікованій на Інстаграм-сторінці чоловіка, видно, як роки змінили його зовнішність:

Юрій вже має посивіле волосся та зморшки. Втім, ці природні вікові зміни ані трохи не псують харизматичного чоловіка.

На його фоні Катя, звісно виглядає, як зовсім юна дівчина. Стилісти знову підібрали їй таку сукню, аби не було видно живота телеведучої. Не секрет, що вже давно ходять чутки про те, що Осадча носить під серцем другу дитину від Юрія Горбунова. Сам же шоумен заявляв, що йому б дуже хотілося б окрім сина мати ще й донечку.

Катя Осадча бере інтерв’ю для програми “Світське життя”. У кадрі Соломія Вітвіцька.

Проте, подружжя не підтверджує та не спростовує цих чуток про третю вагітність Катерини Осадчої.

Схожі статті