Євген Огір мав старшого сина: що зробила з пасинком Тіна Кароль та чому воліє не згадувати про дитину

Тіна Кароль, вийшовши заміж не знала, яку долю собі обирає. Втім, згодом стало зрозуміло, що бути дружиною продюсера непросто.

Всі прихильники поп-діви знають, яку трагедію пережила ця молода та тендітна жінка. Вона стала вдовою у 27 років. Найжахливіше те, що вона всіма силами намагалася врятувати свого коханого, але все марно… Євгена Огіра не стало через рак шлунку, який так і не вдалося вилікувати.

Історія кохання, яка змушує плакати. Тіна та Євген Огір
Історія кохання, яка змушує плакати. Тіна та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі. 

Втім ще за життя на долю Кароль випало справжнє випробування. Молода обраниця Огіра дізналася, що у коханого є позашлюбна дитина. Виявилося, що хлопця також звати Євген, він старший за сина Тіни – Веніаміна.

Матір хлопця звати Надія.

Тіна Кароль
Тіна Кароль та маленький Веніамін. Фото взято на просторах мережі. 

Редакції “Сенсації” вдалося дізнатися, як ставилася до нерідної дитини співачка. Виявилося, що Тіна Кароль із розумінням віднеслася до ситуації. За словами жінки, діти ні в чому не винні. Вона дозволяла Жені Огіру-молодшому гратися з її сином. Втім, з колишньою дружиною обранця не спілкувалася.

Тіна Кароль самостійно виховує хлопця
Тіна Кароль зараз самостійно виховує свою дитину. Фото взято на просторах мережі. 

Проте, проблема з другою родиною свого коханого постала одразу після смерті Огіра. У 2014 році, в інтерв’ю Каті Осадчій співачка зізналася, що екс-дружина Євгена звернулася з питанням про поділ спадку на другий тиждень після смерті продюсера.

Претендували мати з сином на заміський будинок у Зазим’ї, який Женя подарував Тіні в листопаді 2008-го, коли у них народився син Веніамін, на спортивні машини марки “Subaru”, і на музичний матеріал Тіни, тобто на її пісні, оскільки і Тіна, і Євген були власниками однієї юридичної особи в рівних частках. Втім всі ці питання Кароль владнала.

Зараз старшому брату Веніаміна приблизно 15 років, чим він займається – не відомо. Він проживав з матір’ю, а Тіна воліє не згадувати цю родину.

Схожі статті