Переможниця “Голос країни” Оксана Муха розповіла про свої стосунки з Даном Баланом. Заради кого розлучилася?

Минулий сезон "Голосу країни" з нетерпінням чекали, щоб дізнатися: дійсно в Тіни Кароль та Дана Балана роман. Втім, пристрасті вирували не тільки в цих двох.

“Голос країни” – шоу, яке не лишило байдужим нікого. Співочі таланти, неймовірні історії та справжні емоції на сцені. Все це змушує глядачів із завмиранням сердець чекати нових випусків. Цікавості ще й додають інтриги, які стаються серед тренерів.

Голос країни
Голос країни. Тренерський склад минулого року. Фото взято на просторах мережі.

Найдосвідченішою тренеркою є Тіна Кароль. Вона вперше посіла крісло у 2013 році, а з 2015 взагалі не покидала проект. Минулого року серед тренерів з’явився харизматичний Дан Балан, який симпатизував жінці та висловлював свої знаки уваги.

Тіна Кароль отримала розкішний презент. Скріншот взято з кадру передачі “Голос країни”.

Втім, не тільки у житті цієї пари вирували пристрасті. У підопічної Дана, яка стала переможницею “Голосу”, Оксани Мухи, попри тріумф на сцені, вдома не було спокою.

Що відомо про підопічну Дана Балана?

Оксана Муха приїхала на проект зі Львову. Жінка володіє тембром сопрано і вже давно пробує себе у музиці.

Оксана Муха на сцені “Голосу країни”. Фото взято на просторах мережі.

Оксана – досвідчена співачка, професійна скрипалька, має власну дискографію. Щодо особистого життя, вона – розлучена. Виховує дитину.

Для неї тема розлучення була довго “табу”. Нещодавно програмі “ЖВЛ” зірка проекту наважилася розповісти чому пішла від чоловіка.

Оксана Муха у програмі “ЖВЛ”

Виявилося, що почуття до чоловіка перегоріла.

Стосунки з Даном Баланом

До свого тренера Оксана завжди ставилася шанобливо. Автори програми “ЖВЛ” вважають, що можливо саме Муха надихнула Дана Балана на створення україномовної пісні.

Оксана Муха та Дан Балан

Дан назвав свою композицію “#ВСЕПРОБАЧАТИ”, а у кліпі на емоціях обійняв Оксану.

Схожі статті