Як виглядають дочки Валерія Меладзе від першого шлюбу: співак показав підрослих красунь і збирає компліменти

Валерій Меладзе не тільки талановитий виконавець - він батько трьох неймовірно вродливих красунь.

Валерій Меладзе 25 років прожив у шлюбі з першою дружиною Іриною. У подружжя є троє доньок : Інга, Софія і Аріна. У 2012 році стало відомо, що артист близько 10 років жив на дві сім’ї.

Коханка, розлучення та розбрат

Виявилося, що ще на початку нульових Меладзе закрутив роман зі співачкою Альбіною Джанабаєвою. Згодом у пари народився син Костянтин, якого назвали у честь брата співака, а через десять років – молодший Лука. Офіційно Валерій і Ірина оформили розлучення в 2014 році. Так сталося, що діти Валерія довго не спілкувалися між собою. Ця проблема приносила багато болю співаку і він намагався всіляко її вирішити. Згодом діти таке налагодили зв’язок, хоча й не міцний та більш офіційного характеру. Меладзе обожнює своїх доньок та розповідає, що ніхто з його дітей не воліє перебувати в шоу-бізнесі. Виявилося, що усі спадкоємці знаменитого виконавця гуманітарії та технарів, і захоплені зовсім іншими справами.

Нова світлина

Нещодавно Валерій Меладзе опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову світлину разом з доньками, яка викликала ажіотаж в мережі та зібрала масу компліментів.

На ній знаменитість постала разом з доньками за вечерю у ресторані. Дівчата всі одягнені просто, тому видно, що вони взагалі назбиралося фотографуватися.

У коментарях можна знайти тільки позитивні слова у сторону сімейства.

Але тим краще виявилася світлина, адже вона є живою та справжньою. Дівчата, усі як одна, красуні та посміхаються.

spot_img

Схожі статті