Як виглядають колишня дружина Юрія Горбунова та його “онука”: життя телеведучого до Осадчої

До Катерини Осадчої у Юрія Горбунова була зразкова родина та, нехай і не рідна, але донька. Як виглядають колишня дружина телеведучого та його падчерка?

З колишньою дружиною Юрій Горбунов прожив 20 років. Більшість підозрює, що причиною їхнього розлучення став роман з красунею Катериною Осадчою.

Знайомство

Зі своєю першою дружиною Людмилою Юрій Горбунов познайомився в Івано-Франківському театрі. Обидва там були працевлаштовані. Жінка була старша за закоханого Юрія на 10 років. Більш того, вона була заміжня. Але це не зупинило майбутню зірку і у 1995 році він одружився з коханою та прийняв опіку над її донькою Ксенією. Тоді Людмила покинула театр та стала зразковою домогосподаркою.

Причина – Катерина

Юрій й досі приховує, що стало причиною розлучення. Як і всі знаменитості він говорить, що у них були різні погляди на життя. Нехай так, але у тому ж самому році, коли стало відомо про те, що їхній шлюб зруйнувався у мережі поповзли плітки про роман Юрія та Катерини, і вони виявилися правдивими.

Одна з останніх світлин з Людмилою.

Згодом публіка мала змогу переконатися, що Катерина стала причиною їхнього розлучення, коли привітала свого чоловіка з днем народження на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і написала про те, що вони 5 років разом. Саме 5 років до того, Юрій покинув родину.

Ксенія

У 2011 році названа донька Юрія Горбунова Ксенія народила дівчинку Поліну.

Юрій та Людмила Горбунови з онукою.

Таким чином телеведучий став дідусем, хоча своїх дітей на той час взагалі не мав. У мережі доступні фотографії Юрія, Людмили та маленької Поліни разом. Але на жаль, особистість Ксенії залишається доволі таємничою. Її  неможливо знайти соціальній мережі, а фотографій, які достовірно належать саме їй також немає.

Дівчині вдається повністю віддалитися від преси та шанувальників телеведучого. В мережі немає інформації навіть про рід діяльності жінки. Тож цілком ймовірно, що ви кожен день перетинаєтеся з падчеркою Юрія і не знаєте про це.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.