Сімейство Камалії вшанувалося титулом “Родина року”: хто лишився поза конкуренцією найбагатшої співачки

Виявляється Камалія не тільки найбагатша співачка, а ще й зразкова дружина та мама. Давайте дізнаємося, як її родина отримала високе звання.

Співачка Камалія вже давно виступає на сцені. Вона звикла досягати своєї мети талантом, а не самопіаром та скандалами, як численні її колеги. А ще співачка – одна з небагатьох, хто проявив себе, як гарна дружина та турботлива матір.

Камалія та Моххамед Захур. Фото взято на просторах мережі.

Та цього року роботу над стосунками Камалії та її чоловіка відзначили на всеукраїнському рівні. Це не дивно, адже вони є прикладом у стосунках для багатьох українських пар. Цього року подружжя відзначить 18 років спільного життя! Своїм головним джерелом натхнення й абсолютної любові вони вважають дочок-двійнят Арабеллу та Мірабеллу.

Камалія з чоловіком та доньками
Камалія з чоловіком та доньками. Фото взято на просторах мережі.

Нагадаємо, що Моххамед Захур – відомий український бізнесмен. Крім цього, чоловік займається меценатською діяльністю. Саме тому все сімейство співочої діви було представлено на національній премії “Родина року”.

Премія покликана показати та відзначити родини, які гідні стати взірцем для майбутнього України. А ще організатори хотіли таким чином привернути увагу до традиційних цінностей.

Камалія з родиною отримала премію “Родина року”. Фото взято на сторінці організаторів події у фейсбуці.

Вечір співачка також прикрасила своїм вокальним виступом. Серед пісень були ті, на написання яких Камалію надихнуло материнство.

Також серед претендентів на премію була помічена родина Володимира Гришка:

Також у номінації було сімейство шоумена Вадима Мичковського, більш відомого, як Дядя Жора.

Заявки на участь у проекті також подавали великі підприємці, забудовники, спортсмени.

Схожі статті