Світлана Лобода розповіла про життя всередині колективу “ВІА Грa”: “Я була дуже закохана в Надію Грановську”

Світлана Лобода розповіла особисті речі пов'язані з її колишньою зайнятістю.

Сестра композитора Ігоря Крутого – Алла Крута опублікувала архівні інтерв’ю, які вона колись брала в зірок. Так, серед них є розмова з Світланою Лободою, яка щиро розповіла про речі, які можуть цікавити шанувальників її творчості.

Приречена стати співачкою

Так, співачка розповіла, що  вокальні дані Світлани помітила мама ще в пологовому будинку. Сильний голос малятко успадкувало від своєї зіркової бабусі, яка працювала солісткою оперного театру. До речі, бабуся так і не показала весь свій талант світу, вибравши сімейне життя під тиском свого коханого чоловіка. І поки на гучні капризи дівчинки сімейство реагувало вкрай нервово, вона пророкувала онучці зіркове майбутнє на сцені.

Світлана Лобода та Алла Крута

“Їй зв’язки потрібно розробляти!” – нарікала вона.

Тому вибір у бік музичної кар’єри був зроблений не випадково. Батьки дівчинки не перешкоджали її таланту і бажанням здобути музичну освіту.

Життя всередині ВІА Гри

До групи “ВІА Гра” дівчина потрапляє в 2004 році випадково через суперечку з друзями. Вона швидко і без особливих зусиль проходить кастинг, потрапляючи в популярне тріо буквально на півроку, хоча ці півроку були досить яскравими.

Світлана Лобода

Світлана розповіла Аллі, що вона та Костянтин Меладзе обидва розуміли, що учасниця не готова ділити сцену з іншими солістами, після чого розлучилася з продюсерами і учасницями групи. І хоча ходили плітки про те, що між дівчатами були скандали та сварки, Лобода заперечує та додала:

“Я була дуже закоха в Надію Грановську!”, – після цих слів співачка стала осипати іншу екс-віагрянку компліментами.

Виявляється, жінки одразу знайшли спільну мову, багато подорожували разом та навіть ділили навушники на двох.

Світлана Лобода наголосила, що була в неймовірно теплих стосунках з солістками, просто вона не була створена для гурту.

Схожі статті