Слава Камінська нарешті розсекретила причину розпаду гурту “НеАнгели”: “Я б сама не наважилась”

Гурт "НеАнгели" за час свого існування став дуже популярним, але всьому рано чи пізно настає кінець.

У всьому світі існує гарна традиція: коли розпадається відомий музичний гурт, одразу ж повзуть чутки про сварки його солістів. Так було з голлівудськими колективами, так відбувається і з вітчизняними. Нещодавно учасниці гурту “НеАнгели” повідомили про те, що більше не виступатимуть дуетом і починають сольні кар’єри – кожна співачка пішла своїм власним творчим шляхом.

Причина розпаду гурту

Відома українська співачка і колишня солістка групи “НеАнгели” Слава Камінська зізналася в міні-інтерв’ю Каті Осадчій в телепередачі “Світське життя”, що стало причиною розпаду групи “НеАнгели”.

Осадча зазначила, що група припинила існування, а Слава заявила про початок сольної кар’єри і навіть пішла від продюсера Нікітіна, хоча теоретично могла залишитися з ним, як сольна артистка і припустила, що “не так все добре в королівстві”.

“Ну чому не добре? Добре, але я хочу сама спробувати як це воно, бути собі продюсером”, – говорить Слава.

Крім того, Катерина підкреслила, що про припинення існування групи ходять чутки вже останні три роки.

“Ну напевно, нарешті настав той час. Я б сама напевно ніколи б не наважилася. Мені потрібен був чарівний пендель. Юра сказав, що мені вже пора займатися сольною кар’єрою. Я багато працювала. Я складала гроші, як маленька мишка з зерном”, – говорить Слава.

Варто додати, що за тривалий час існування музичного гурту, дівчата встигли набрати неабияку популярність. Тому вони з легкістю повинні влитися в темп шоу-бізнесу, який їм добре відомий. А праця з Юрієм Нікітіним — найкраща школа.

Схожі статті