(Фото) Як зараз виглядає акторка, яка зіграла Людку в популярній радянській кінострічці “Любов та голуби”

Жінка зберігла свою вроду, але вік дає про себе знати.

Багато хто пам’ятає актрису Яніну Лісовську по фільму “Любов і голуби”, де вона зіграла Людмилу Кузякіну, яка повернулася з міста в рідне село після розставання з коханим. У фільмографії артистки не так багато картин, а після 1991 року вона взагалі перестала з’являтися в нових проектах на батьківщині.

Яніна народилася в інтелігентній родині москвичів. Її мама працювала перекладачкою, а тато – солістом філармонії. Дівчинка, як і багато радянських школярки, крім звичайної школи відвідувала заклад, де навчали музиці. Батько дуже сподівався на те, що дочка піде по його стопах, і частенько брав її з собою на репетиції і концерти.

Що сталося з акторкою після фільму?

Архівні фото.

Кар’єра її розвивалася поступово – вона брала участь в цікавих проектах і займалася улюбленою справою. Проблеми були присутні в особистому житті: через два роки після весілля з Ігорем Волковим актриса вирішила, що її доля – повторити життя своєї героїні Людки, повернувшись до батьків у село. На щастя, у неї залишався театр і навіть зарубіжні гастролі, під час яких Яніна зустріла свого колегу по ремеслу Вольфа Ліста, який зацікавився актрисою і незабаром жінка покинула все та поїхала до Німеччини.

Німецька акторка

Яніна з чоловіком

Вона боялася, що на Заході у неї не складеться кар’єра. Спочатку вона влаштувалася в дитячий сад нянею, а потім почала вивчати німецьку мову і вступила до інституту. У 37 років актриса народила дочку Василісу, та й кар’єра у неї складалася досить непогано.
Зараз Яніна знімається в німецьких фільмах, пише п’єси, режисирує постановки і насолоджується затишним сімейним щастям в Німеччині.

Схожі статті