Роман між продюсером Костянтином Меладзе та екс-віагрянкою Ерікою Герцег: що насправді пов’язувало зірок

По мережі ходили чутки про бурхливий роман між ними. Та чи був він насправді?

Більше трьох років екс-віагрянка Еріка Герцег живе разом зі своїм обранцем, казахським бізнесменом, імені якого вважає за краще не розкривати . Еріка не вийшла за обранця заміж, але дуже щаслива і влаштувалася в Казахстані – саме тут вона будуватиме подальшу кар’єру співачки. На щастя, чутки про любовний зв’язок Еріки з Меладзе не вплинули на її особисте життя.

Що ж насправді коїлося між колишніми продюсером та підопічною?

Еріка Герцег спростовує домисли про роман, адже живе з іншим.

“Я прочитала про це, коли вже збиралася спати. Мені стало погано, я заплакала, пішла у ванну і видихнула, – зізнається 32-річна Еріка. – Улюблений відразу відчув, що мені погано. Я спочатку вирішила приховати від нього все це, але потім розповіла. Він подивився, що про мене пишуть і сказав: “Радій безкоштовному піару! Тобі навіть платити нічого не треба!” Мене дратували питання про Костю, ось чесно, але у мене все одно запитували про нього. Не знаю, кому треба було розпускати такі чутки”, – розповіла артистка в жовтні минулого року.

Одні користувачі мережі, дізнавшись про це, раптом вирішили, що артистка зустрічається з місцевим олігархом. Інші вважали, нібито переїзду блондинки посприяла Віра Брежнєва, яка не захотіла бачити суперницю в російському шоу-бізнесі. Артистка спростувала всі ці домисли.

Що каже Віра Брежнєва?

Користувачі порахували, що непрямим доказом зради продюсера є той факт, що Брежнєва тоді видалила з Інстаграму все спільні знімки з чоловіком: мовляв дізналася про роман на стороні і показала свою образу таким чином.

Щоправда, сама Брежнєва запевняла, що видалила фото, щоб “не нервувати” заздрісників.

“Читаю новини і в черговий раз захоплююся здібностями свого чоловіка. Він встигає керувати офісом, курирувати 5 своїх проектів, бути наставником в ”Голосі”, писати пісні, знімати кліпи, випускати релізи, стверджувати весь контент, займатися дітьми, піклуватися про брата, сестру, батьків, племінників, брати участь у всьому, що відбувається в моєму житті, допомагати в наших сімейних питаннях і ще, за словами преси, погулювати з Ерікою! Ну просто браво, товариші ньюсмейкери, спасибі, відкрили очі”, – написала Брежнєва.

Схожі статті