Стало відомо, де живуть Олег Винник і Таюне: нічим непримітний будинок роками ховає за своїми стінами зірок

Журналісти з'ясували, де саме проводить свої вечори та ночі головний вовк країни.

Про те, де живе і на чому їздить улюбленець українських жінок та головний вовк країни Олег Винник, дізналися і розповіли журналісти популярного українського youtube-каналу про зірок, політику та життя міста  “Kyiv LIVE”.

Домівка Олега Винника

Як відомо, Винник славиться своєю репутацією дружелюбного артиста, але при цьому намагається тримати своє особисте життя в таємниці. В інтерв’ю співак зізнавався, що мріє жити в своєму будинку з видом на озеро, проте журналісти з’ясували, що насправді його особистий автомобіль регулярно зупиняється перед багатоповерховим будинком в Києві.

Квартира Олега Винника на Гоголівській.

Відзначається, що будинок розташований не в найпрестижнішому районі, однак це майже центр столиці.

Квартира знаходиться у центрі міста Київ.

Про те, що співак живе саме в одній з квартир цього будинку також свідчать і документи на реєстрацію його торгових марок, в яких вказано саме цю адресу.

Докази, що артист проживає саме там.

Нині це престижна реконструйована багатоповерхівка, а в минулому – звичайний гуртожиток, якому вже 50 років.

Нагадуємо, що артиста вже давно підозрюють в тому, що він знаходиться у таємному шлюбі разом зі своєю Back-вокалісткою Таїсією Сватко. Зважаючи на таємничість Олега, це досить можливо. Більш того, коли Олег працював гувернером у Німеччині, Таюне також знаходилася з ним. Вважається, що у пари навіть є син Юліан, який зараз живе у Європі. На превеликий жаль, сам артист спочатку заперечував ці домисли, а згодом взагалі перестав їх коментувати. Хто ж є вовчицею та Ніно Олега Винника досі невідомо.

Схожі статті