Телеведуча Маша Єфросиніна вперше за довгий час показала свого чоловіка та розповіла про свої почуття

Маша Єфросиніна вкрай рідко демонструє свої почуття на публіці, але інколи робить вийнятки.

Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв познайомоилися, коли молодій телеведучій було всього 22 роки. Молодий чоловік купував воду і, помітивши симпатичну дівчину, яка прийшла за яблучним соком, припустив, що десь її вже бачив. Вона тільки фиркнула у відповідь, пізніше віднісши настільки нетактовну поведінку до прояву зіркової хвороби.

Знайомство майбутнього подружжя

“Тимура я зустріла в момент душевної травми. У свої 22 я розчарувалася в чоловіках і зовсім не збиралася найближчим часом будувати нові відносини. Наша доленосна зустріч відбулася дуже смішно – ми опинилися в один і той же час біля одного і того ж кіоску в Ялті”, – розповідала телеведуча.

Однак незабаром після знайомства закохані полетіли разом на відпочинок в Іспанію. Маша не думала, що їх роман виллється в щось серйозне, настільки партнери здавалися різними і “перпендикулярними” людьми. Але все склалося інакше: через місяць після пропозиції руки і серця з’ясувалося, що наречена перебуває в цікавому положенні.

Весілля

Підготовка до одруження переплелася з токсикозом і переживаннями, тому для заспокоєння нервів подружжя вирушило у весільну подорож на Крит. 2004 року пара народила Нану, а рівно через 10 років, 2014 го, – сина Олександра.

Єфросиніна дуже любить дітей і обранця, вважаючи його чудовим батьком, на якого завжди можна покластися,але рідко публікує їх зворушливі фотографії на сторінці на особистій сторінці.

Привітання від Маші

Сьогодні Тимур святкує день народження, тому його зіркова дружина вирішила опублікувати зворушливе та романтичне фото, яке локанічно дописала: ” З днем народження, моя любов”

Чорно-білі фото набувають особливої яскравості завдяки живим емоціям, які передає через екрани смартфонів Маша.

Схожі статті