Юрій Горбунов показав, чим себе потішив у відсутності Каті Осадчої: так старався – ледь з штанів не вилетів

Юрій Горбунов та Катерина Осадча - дуже колоритна пара сучасності. Подивіться, як проводить час коханий теледіви, коли її немає вдома.

Пара Каті Осадчої та Юрія Горбунова вважається зразковою у шоу-бізнесі. Вони довгий час приховували свої стосунки, але коли вже телеведуча завагітніла, важко було утримувати таємницю. Пара, попри свій зірковий статус піклується про репутацію родини та не має гучних скандалів.

Катя Осадча та Юрій Горбунов відсвяткували день народження сина.
Катя Осадча та Юрій Горбунов. Фото взято на просторах мережі. 

Зараз Катерина у відрядженні. Вона поїхала до Грузії, аби взяти інтерв’ю у відомої співачки Ніно Катамадзе. Юрій же лишився на самоті з маленьким сином Іваном.

Нагадаємо, що у родини є власний великий будинок, де вони мешкають втрьох.

Фотографія домівки Катерини Осадчої та Юрія Горбунова. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Івасик – первісток Юрія Горбунова та друга дитина Катерини Осадчої – ось в якій кімнаті відбувалося свято. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Юрій має сам доглядати за господарством. В Інстаграмі він опублікував світлину, як вимушений рубати дрова самостійно.

Видно, що така праця дається шоумену не дуже легко. Втім, він мужньо справився з задачею. Проте, нестандартне заняття знаменитого ведучого розсмішило підписників. У коментарях написали:

  • Аж штани трохи не спали
  • Поки мама в Грузії? А що, як мама вдома, то вона дрова рубає
  • Франківський газда👏😉
  • Щось малувато дрів! На шашлик може й хвате, а камін є?

Втім Юрій не звертає уваги на коментаторів. Чоловік звик до публікацій з гумором, а такі, як ми знаємо, не всім можуть сподобатися. Вже наступною фотографією він повідомив всім заздрісникам, що фільм з його участі став успішним.

Схожі статті