Примхлива дружина Віктора Павліка побувала у розкішному ресторані та поскаржилася, що мало дали: деталі

Катерина Репяхова вдруге відправилася на курорт. На цей раз з мамою. Подивіться, як відпочиває дружина Віктора Павліка і чим вона лишилася невдоволена.

Поки в Україні одна з найхолодніших весен, знаменитості відправляються на моря, щоб хоч трохи побалувати себе теплою літньою погодою. Вагітна Катерина Репяхова зараз відпочиває з мамою у Єгипті та ділиться деталями своєї відпустки.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова. Фото взято на просторах мережі. 

В цілому її дні проходять спокійно та приємно: тепле море, літня погода, настільні ігри разом з мамою. Проте, нещодавно концертна директорка Віктора Павліка розповіла історію про те, з чим приходиться мати справу у тамтешніх ресторанах.

На своїй сторінці в Інстаграмі, у сторіз, Катерина розповіла, як сходила у ресторан з німецькою кухнею.

Катерина Репяхова розповіла про свої гастрономічні пригоди. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Довелося довго чекати на вечерю, адже дівчата прийшли у заклад раніше зазначеного часу. Очікувало сімейство типових німецьких страв: ковбасок, грилю, тощо. Втім, принесене їх здивувало.

Почалося все з закусок, якими Катя виявилася незадоволена, адже на смак вони не нагадували нічого з типових німецьких страв.

Катерина Репяхова показала свою вечерю. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Та те, що дійсно вразило дружину Віктора Павліка – це те, що страви подали ті ж самі, що були в італійському ресторані. Обурило жінку те, що склалося враження, що їжу просто розігріли.

Катерина Репяхова показала свою вечерю. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Мама отримала порцію спагеті та курятини.

Катерина Репяхова показала свою вечерю. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Схожі статті