Якою покохав Ані Лорак її перший чоловік Юрій Фальоса? Тонкі брови, дрібні кучері: поп-діву не впізнати

Ані Лорак завжди вирізнялася на поп-сцені. Красива шатенка з дивовижною фігурою досі зачаровує чоловіків. Подивіться, як виглядала зірка 24 роки тому.

Весілля та розлучення Ані Лорак з Муратом Налчаджиоглу гриміло на все СНД. Майже кожен обговорював те, чому поп-діва терпіла зради та хто буде виховувати їх спільну доньку. 

Глибокі та болючі рани у серці Ані Лорак
Глибокі та болючі рани лишив у серці чоловік Ані Лорак. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, мало хто вже пам’ятає, що Мурат був не єдиним коханням у житті норовливої артистки. У цьому матеріалі ми згадаємо, з ким Лорак розлучилася ще у далекому 2006 році.

Ані Лорак та Юрій Фальоса

Вони познайомилися завдяки музичному конкурсу, де виступала зовсім юна Кароліна. Юрій одразу помітив, наскільки сильним є голос співачки та як вона несе себе на сцені. Продюсер вирішив, що у цієї дівчини велике майбутнє та запропонував співпрацю.

Юрій Фальоса та Ані Лорак. Фото взято на просторах мережі.

Згодом робочі стосунки переростуть у дещо більше та продюсер запропонує дівчині переїхати до столиці і навіть жити разом. Ані Лорак на той момент було 15 років.

Ось, якою була у ті часи співачка:

Ані Лорак у юності. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Юрій не приховував, що сподобався в юній співачці йому не лише голос. Він звернув увагу на те, якою красунею була майбутня поп-діва.

Ані Лорак в юності. Фото взято на просторах мережі.

Пара буде стверджувати, що мала таємне весілля, хоча їх шлюб завжди вважався суто цивільним. Прожили Ані Лорак та Юрій Фальоса разом близько 10 років. У 2006 всі дізналися, що співачка покинула свого коханого.

Дізнайтеся більше про життя цієї зірки, адже цікавими є також причини чому Ані Лорак розлучилася з Муратом. Деталі у відео:

 

Схожі статті