Вагітна дружина Віктора Павліка після відпочинку повернулася разом з матір’ю до України: “Були судоми”

Катерина Павлік продовжує страждати від судом в період вагітності.

Як відомо, нещодавно Катя Павлік та її мама відправилися на відпочинок до Єгипту.

Катя та мама на відпочинку

Не дивлячись на те, що дівчина знаходиться на пристойному терміні вагітності, вона вирішила відпочити, залишила чоловіка у концертному турі, взяла з собою маму і поїхала до Єгипту. До речі, в березні вона у курортній країні вже вдруге. В перший раз Катя завітала до Хургади разом з Віктором Франковичем, але пробули вони там недовго: насилу 5 днів. Так як погода не особливо радує, то окрім як погрітися на сонечку в Єгипті, зараз там робити нічого. На курорті вітряно, не спекотно, а вода в червоному морі відверто холодна.

Тож після повернення з відпочинку разом з чоловіком вона одразу ж поїхала туди з мамою в інший курорт. Готелем дівчина була не задоволена, як і стравами, якими годував персонал. Тому жінки ходили до ресторанів. І поки половина українського шоу-бізнесу відпочивала на відкритті готелю Rixos, Катя тихо і мирно насолоджувалася компанію своєї матері.

Повернення

Сьогодні дівчина сповістила шанувальників, що вони повернулися до рідного Києва. З огляду на розповідь концертного директора, хоч подорож і була короткою, але все одно важкою для вагітної жінки. Також вона поскаржилася, що в неї знову почалися судоми, але вона приходить до тями.

Скріншоти нещодавніх сторіз Каті Павлік.

Нагадуємо, що через вагітність у Каті почалися проблеми з ниркою. Михайло Павлік, який зараз знаходиться в утробі блогерки, зайняв не саму вигідну позицію для його матері та передавив важливий орган, через що жінка страждає.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.