Як виглядає колишня теща репера Потапа: екс-дружина продюсера поділилася знімком з матір’ю

Ірина Горова розповіла цікаві печі про свою маму та показала знімки з нею.

Ірина Горова та Потап прожили разом у шлюбі близько 15 років. Потап не злякався, що у вродливої жінки вже була дитина і з легкістю знайшов мову з падчеркою. А згодом в зіркової пари з’явився спільний син Андрій Потапенко.

Колишня теща Потапа

Нещодавно креативний директор відомого лейблу Ірина Горова вирішила привітати матір на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та опублікувала новий знімок з нею і розповіла про неї цікаві речі.

​”Ось дивлюся на тебе і не розумію як же у тебе виходить так сильно нас усіх любити, прощати, піклуватися, оточувати теплом і таким неймовірним чарівним світом дитинства і затишку. Пам’ятаю як ти сиділа поруч всю ніч, коли я маленька хворіла, гладила мене і розповідала якісь казки, пришивала комірці щонеділі перед школою, в’язала мені светрики, розпускаючи свої, тому, що хотілося, що б доця була в обновці, вишивала «chess »на кофтині, тому, що я захоплювалася шахами, жертвувала походами в кіно, тому що Ірочка не любила бути вдома без мами і тата”, – дописала публікацію Ірина.

Ірина довгий час була не публічною людиною, тому зовсім не дивно, що фотографій її матері майже немає в мережі, як і детальної інформації про неї. Більш того, хоч Ірина і є представником шоу-бізнесу, але працює вона більш прихованій сфері, а не на сцені, що дещо захищає її родину від настирливих папараці та журналістів. Можна сказати, що якби не стався шлюб з Потапом, то Ірина не займала заголовки таблоїдів, чому певно була б дуже рада.

Схожі статті