Нокаут від Репяхової: жінки Віктора Павліка не посоромилися та публічно з’ясовували стосунки в мережі

Сварка, яку обоговорювали усі ЗМІ та яку згадають досі.

У вересні 2020 року колишня дружина Віктора Павлика, Лариса Созаєва, з якою він поховав спільного сина, опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук пікантні фото колишнього чоловіка, і дописала пост текстом, у якому йшлося про те, що нинішня дружина Вітора Франковича переслідує корисливі цілі. За словами Лариси, артист витрачав на коханку неймовірні суми, в той час як для родини грошей ніколи не було.

Перший конфлікт. який стався між Ларисою та Катею ще за часів коли Павло був живим.

Відповідь Катерини

Репяхова вирішила вступити у сварку і відповіла. Вона залишила коментар під публікацією , в якому заявила, що вся історія, викладена Ларисою Созаєвою, заснована лише на словах колишнього водія Віктора Павлика і не відповідає дійсності.

“Я почну з того, що все, що тут є, суцільна брехня. Вся інформація, яка викладена тут, надана колишнім водієм Віктора, який так само ображений на долю, з очевидних причин. Тому що він колишній!”

Репяхова виклала усе “як на духу”, що будучи в шлюбі з Віктором, Лариса відпочивала два рази в рік, а після одруження на коханці, продовжувала просити купувати їй речі, включаючи новесенький айфон. Крім того, музикант регулярно перераховує їм гроші на продукти.

“Ви, Ларисо відпочивали влітку за кордоном, взимку на лижах. Ви, Ларисо, при мені просили свого колишнього чоловіка купити то годинник, то куртку (і це нормально). Ви, Ларисо, просили чоловіка купити новий айфон на той момент, коли він вже пішов з дому. Я свідок того, як Віктор регулярно висилає гроші на продукти. Тисячами. і так було всі 4 роки. Невже не можна знайти гроші і на Макдональдс? Мені здається, вам пора перестати перекладати відповідальність за власне життя на когось іншого “, – пише Катерина.

Дівчина також повідомила, що ніякого боргу в 30 тисяч у неї не було. Більш того, відвідувати дорогі салони краси та подорожувати вона собі дозволяла ще до відносин з Павліком.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".