Ольга Сумська анонсувала свою участь у “ЛіпсінкБатл”: вражаючий відеоролик змусив мережу затамувати подих

Такого "виступу" у ванній кімнаті від Ольги не очікував ніхто.

Ні для кого не секрет, що Ольга Сумська небабияка актриса. Адже вона грає у театрі майже з пелюшок та є спадковою професіоналкою. Якщо в когось були сумніву стосовно того, що Оля може спробувати на собі будь-яке амплуа, то після відеоролику, який вона опублікувала сьогодні, такі думки мають зникнути.

“ЛіпсінкБатл” та “Титанік”

Справа в тому, що Сумська збирається брати участь у телевізійному шоу “ЛіпсінкБатл” на каналі “1 + 1” та як і інші артисти знайшла спосіб анонсувати свій вихід найкраще. На відео Ольга Сумська постала у ванній кімнаті, а саме – в душевій кабіні. Спочатку видно лише запотіле скло, але згодом рука акторки витирає конденсат.

Ольга постає абсолютно без зачіски та завернутою лише у банний рушник. Жінка пародіювала Селін Діон з її культовую піснею. А сцена, яку розіграла зірка, віддалено, але нагадує постільну сцену в автомобілі з “Титаніку”, в якій Джек та Роза вперше разом.

Ексклюзив

Для тих, хто підписаний на знаменитість давно, це відео спершу мабуть було шоком, адже це ніяк не схоже на акторку, яка публікує більш буденні та поставлені фотографії. Відео вийшло прямо таки “з перцем”.

Нагадуємо, що чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк вилетів у недільному випуску вокального шоу “Голос країни”.

Віталій Борисюк на сцені музичного шоу.

На привеликий жаль, актор не витримав шаленої конкуренції на проекті та залишив його. І хоча віри Ольги Сумської Віталія вистачило на те, щоб до нього повернулися, таланту актора було недостатньо для того, щоб отримати перемогу в раунді нокаутів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.