Що сталося з легендарною “ВІА Грою”: чи існує зараз гурт та кого Меладзе набрав у вокалістки. Всі подробиці

Гурт, який став трампліном для кар'єри багатьох співачок зараз дуже змінився. Подивіться, хто претендує на звання нових символів краси і чоловічої уваги.

2000 рік. Україна ще навіть не відсвяткувала першого ювілею незалежності, коли на нашій естраді з’явився нестандартний для тих часів та прогресивний гурт “ВІА Гра”. Спочатку він задумувався, як творчий дует Альони Вінницької та Надії Грановської.

Перший склад гурту ВІА Гра. Фото взято на просторах мережі.

Втім, згодом продюсери вирішили зробити тріо. Дівчата співали про кохання та не забували у мікросукнях демонструвати свою фігуру. 20 співачок брали участь у різні роки у цьому колективі. Найвідомішими представницями залишаються Альона Вінницька, Надія Грановська, Віра Брежнєва, Світлана Лобода, Анна Сєдокова, Альбіна Джанабаєва. Крім цього, долучалася також до виступів і учасниця української “Фабрики зірок” Єва Бушміна.

Світлана Лобода у складі гурту “ВІА Гра”. Фото взято на просторах мережі.

Найдовше протрималася Надія, яка була від початку створення гурту. Артистка періодично полишала колектив через вагітність, але врешті-решт пішла, бо не бачила свого подальшого розвитку в рамках “ВІА Гри”.

Хто зараз виступає у легендарному тріо?

Гурт існує і зараз. Звісно, такого резонансу, як колись виступи дівчат не набирають. Втім, керівництво творчого проекту зберегло концепцію типажів: руденька, біленька, темненька.

Зараз у тріо виступає володарка срібла на “Дитячому євробаченні 2013” Софія Тарасова.

У вересні 2018 долучилася до гурту росіянка Уляна Сінецька, колишня солістка жіночої музичної поп-групи CASH.

А ще у гурті є Ксенія Попова – уродженка Кривого Рогу. Дівчина з дитинства займається музикою та виступала на всіх заходах рідного міста.

Схожі статті