У Володимира Остапчука померла бабуся: телеведучий терміново полишив Київ та повернувся до рідного міста

Володимир Остапчук завжди дарує позитив та гарний настрій глядачеві. Втім, йому зараз не до жартів. У родині сталося велике горе.

Володимира Остапчука знає і любить пів України. Чоловік, хоч і має філологічну освіту, у 2009 році вирішив працювати над медійною кар’єрою. Він одразу запам’ятався глядачеві завдяки своєму почуттю гумору та легкій подачі інформації.

Володимиру Остапчуку пошкодили дорогий автомобіль: телеведучий ледь стримує гнів
Володимир Остапчук. Фото взято на просторах мережі.

Шоумен – батько двох дітей і минулого року його ім’я пов’язували зі скандальним розлученням, коли артист пішов від Олени Войченко. Подружжя не соромилося на публіку з’ясовувати свої стосунки та навіть виносити на обговорення свої матеріальні проблеми.

Володимир Остапчук з екс-дружиною
Володимир Остапчук з екс-дружиною та дитиною Фото взято на просторах мережі.

Втім зараз всі нагальні проблеми відходять на другий план. У Володимира справжнє горе – він втратив свою бабусю. Про це чоловік розповів на сторінці свого Інстаграм-блогу.

Володимир Остапчук повідомив сумну звістку. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Раніше шоумен розповідав, що у нього дві бабусі. З однією з них він навіть зробив нещодавно селфі.

Володимир Остапчук разом зі своєю бабусею.

А ось з іншою бабусею так і не встиг познайомити прихильників…

Їй довелося важко провести останні тижні: у жінки стався інсульт. Подія дійсно була трагічна, адже старенька, впала та забила сильно голову. Піклувалися про бабусю батьки Володимира.

Жінку звали Леся. Вона до останнього самостійно проживала у селі неподалік від Умані. Сама займалася господарством. Лише, коли з нею сталася біда, довелося переїхати у місто. Її тиждень тому провідував і сам Володимир. Сьогодні чоловіка чекає непростий день, адже доведеться попрощатися з рідною людиною.

Схожі статті