Колишня дружина Володимира Остапчука розсекретила справжні причини скандального розлучення з шоуменом

Поки Остапчук займається похованням бабусі Лесі, його колишня віщає з екранів телевізорів.

Сьогодні команда журналістів “Життя відомих людей” опублікувала сюжет про розлучення Володимира Остапчука та Олени Войченко.

Нагадуємо, що саме сьогодні Остапчук повідомив про смерть своєї бабусі. На жаль, сталося так, що не самий хороший сюжет про Володимира вийшов у світ саме в цей день. І це співпадіння ніяк не можна було передбачити.

Давно знайома всім історія, яка відрізняється від історії шоумена

Олена вже давно розповіла: Володимир просив її не говорити про його зради і не подавати на розлучення до кінця проекту “Танці з зірками”. Але потім передумав і зробив це сам.

Роман на стороні був не першим. Під час Євробачення він пішов до іншої жінки. На питання, що відбувається, відкритим текстом ведучий відповів, що любить іншу і буде з нею. Ще кілька разів приходив за речами, оголошував Емілії про нову маму, а через два тижні повернувся. Після непростого примирення у пари народився молодший син Еван. Коли йому було близько півроку, згадує Олена, Володимир віддав їй свій старий телефон. У галереї вона виявила скріншоти листування з іншими жінками, з оголеними фотографіями і обговоренням зустрічей.

За словами колишньої дружини Олени, на весілля, на якому Володимир познайомився з Христиною, вона теж повинна була летіти, але в останній момент передумала. А після повернення чоловіка помітила, що йому щодня пише одна і та ж дівчина. І це стало крапкою в іхніх стосунках.

Нещодавня відповідь Олени

У нещодавньому інтерв’ю жінка зізналася: шоумен бреше та навіть не проводить часу з дітьми, як заявляє в соціальних мережах. При цьому Олега прикрили вуха Емілії, щоб вона не чула, що мама каже журналістці про батька.

Схожі статті