Стало відомо, як виглядає Лідія Таран без макіяжу: чарівну білявку с плюсів зовсім не впізнати без гриму

У студії Лідія Таран вражає блиском шкіри та виразністю очей. А як ведуча виглядає вдома?

Українська телеведуча, зірка “ТСН” та каналу “1+1”, Лідія Таран, активний користувач соціальних мереж. Її мікроблог в Instagram налічує 140 тисяч підписників, які складають її вірну аудиторію. Саме там вона часто ділиться подробицями особистого життя і яскравими буденними фотографіями. Щоб не сталося в житті відомої білявої телеведучої її фанати перші дізнаються новину завдяки тісному зв’язку, який зірка побудувала завдяки мережі.

Зірка без макіяжу

Нещодавно  зірка “ТСН” опублікувала фото на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на якому позувала без макіяжу і без будь-якої ретуші. Як відомо, більшість знаменитостей неабияк захоплюються графічними редакторами, які виправляють зовнішність і роблять тебе зіркою навіть без гриму. Очевидно, що Лідія до допомоги спеціалізованих програм не вдавалося. Шанувальники захопилися моложавим видом теледіви. Як наголошується, вона знаходиться в казковій Грузії. Лідія Таран безумовно під великим враженням від цієї країни.

“А Ви знали, що у грузин близько 500 сортів тільки їх автохтонних лоз. Це я у лози Мцване в Вазісубані. Кахетія. Більше винограду, тут хіба що церков і монастирів. Ну і місто закоханих Сіґнахі. Також є в каруселі. Добре тут. Все можна. І хачапурі” , – дописала фото Лідія Таран.

Підписники одразу ж засипали  нове фото компліментами і лайками.

Нагадуємо,  43-річна Лідія Таран зараз незаміжня та самостійно  виховує 13-річну дочку Василину від шоумена Андрія Доманського, який на відміну від колишньої дружини взагалі не цікавиться соціальними мережами.

Схожі статті