Дан Балан опублікував спільне фото з Тіною Кароль, яка не відвела погляду від співака навіть для зйомки

Тіна Кароль навіть і не подумала подивитися у камеру, коли поруч з нею сів молдавський красень.

Тільки-но пристрасті навколо Тіни Кароль та Дана Балана почали вщухати, як розгорілися з новою силою. Їхні стосунки певно можна порівняти з полум’ям. Варто тільки розбурхати попел, як усе навколо буде палати.

Початок “роману”

Мабуть всі пам’ятають початок цього “роману”. Дан Балан перед тим як приймати участь у “Голосі країни” дізнався, чи буде там приймати участь і Тіна Кароль. Виявилося, що співак був у захваті від білявої поп-діви і хотів з нею познайомитися поближче. А коли вони посіли тренерські крісла, шляху назад вже не було.

Тіна Кароль і Дан Балан. Кадр взято з останнього випуску шоу “Голос країни”.

Спочатку це був мінімальний флірт: погляди, усмішки, неоднозначні жарти від молдавського красеня. Згодом Дан почав пускати бісиків, а Тіна сміятися та кокетувати. І не пройшло й місяця, як у хід пішли руки, компліменти, прямі натяки та навіть обіцянки. Не варто й  нагадувати, як шанувальники сходили з розуму через пару, яка нажаль досі не сказала правду: що ж їх пов’язує та що це було на шоу.

Фото, яке зведе з розуму

Мабуть всі помітили, що в 11-му сезоні “Голос країни” стало не так весело. А все тому, що в цьому сезоні Дан Балан не приймає участі. Як то кажуть: усе пізнається в зрівнянні. Та продюсери не стали забувати своїх фанатів і запросили помічників для тренерів, і звісно помічником поп-діви став Дан Балан, який вирішив просто розбити серця усім фанаткам. Він  опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вибухове фото.

На світлині постав він поруч з Тіною, яка дивиться на нього, поки він відвів очі у камеру. Такої кількості олії в це полум’я не підливали досить давно.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.