Дядя Жора потрапив у лікарню після другого інсульту та переніс операцію: які прогнози роблять лікарі?

Відомому шоумену Дяді Жорі зробили операцію на серці.

Відомий український шоумен Вадим Мічковський, більш відомий за творчим псевдонімом Дядя Жора, знову потрапив в лікарню через проблеми з серцем. Про це артист розповів на особистій сторінцв в соціальній мережі Instagram.

Стан комедійної зірки

Стан коміка стабільний, без ускладнень, а госпіталізували його з-за усім знайомі проблеми з серцем.

“По-перше, у мене все добре. На даний момент вже відходжу, все пройшло, все відмінно і сьогодні вже виписуюся додому, так що за цим планом все добре. Всі задають одне і те ж саме питання: “Що трапилося?”. В принципі, нічого не сталося, все було планово, ліг на невелику операцію, ну як невелику, операцію на серці”, – розповів Вадим і подякував фанатам за підтримку.

Також Дядя Жора уточнив, що не так давно на хірургічному столі лежала його дружина Наталя. За словами коміка, операція у подружжя була плановою, тому шанувальникам не варто хвилюватися.

“Нічого спонтанного немає. Це все запланована акція, ми з Наташею домовилися, навіть розподілили ролі і графік – спочатку Наташа випала зі своїх справ, тепер планово я”.

Схвильованість фанатів

Проте, шанувальники дуже стурбовані зовнішнім виглядом свого кумира і станом його здоров’я. Нагадуємо, що а словами Дяді Жори, близько 20 років тому він вплутався в нерівну бійку, щоб захистити свого товариша. Противники виявилися озброєними, і гуморист сильно постраждав. Через тяжкий стан у лікарів не було іншого вибору, крім як провести операцію без наркозу. Дядя Жора відчув пекельний біль і впав в безпамятство.

Схожі статті