Соломія Вітвіцька забула про колишнього, знайшла йому заміну і провела вечір з цією загадковою персоною

Соломія Вітвіцька розлучилася, але абсолютно не сумує без колишнього!

Популярна українська телеведуча, зірка плюсів, блогерка, Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася з чоловіком після семи років спільного життя  – одна з найпривабливіших українських телеведучих. Її стримані образи не тільки підкреслюють природну красу і харизму, але й змушують її виглядати по-особливому жіночно, підкреслюють розкішні форми. Після розлучення Вітвіцька стала частіше проводити час з друзями та публікувати з ними фотографії в соціальній мережі. Так, нещодавно популярна артистка показала знімок з подругою, який вони зробили на заході на Київському морі.

Романтичне фото, романтичний пейзаж та романтична Соломія

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька зробила фото з дорогою для неї людиною на фоні заходу сонця. Компанію зірці склала її кума. Лінійка романтичних фото зявилася на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм.

“Зустріли захід з Катрін Орловою на Київському водосховищі. Така краса! А Ви як любите проводити час на свіжому повітрі або будинку за переглядом улюбленого серіалу?” – поцікавилася Вітвіцька і відзначила подругу в публікації.

Нагадуємо, що Соломія Вітвіцька в грудні 2020 року офіційно розлучилася з режисером Владом Кочетковим, а в січні обнародувала своє рішення в досить стриманому та навіть романтичному стилі. Місяць тому зірка телеканалу “1 + 1” повідомила, що розлучилася з відомим українським кліпмейкером. Зіркова пара перебувала в шлюбі сім років, їхнє весілля в 2013 році до сих пір називають головною подією того року. Але як виявилося пара давно готувалася до розставання та навіть продала спільне майно.

Схожі статті