Ніна Матвієнко розлютилася на чоловіка і публічно розповіла причину образи на нього: суто шлюбні негаразди

Ніна Матвієнко розповіла, чим розлютив її коханий. Чоловіки - такі чоловіки.

Особисте життя співачки склалося ще в молодості. За прикладом батьків шлюб Ніни Матвієнко виявився міцним. Перший і єдиний чоловік співачки – художник Петро Гончар, син етнографа Івана Гончара. Весілля зіграли в 1971 році, молодий артистці відразу дали квартиру в столиці України на Вітряних горах. У шлюбі народилися сини-погодки Іван і Андрій, які стали художниками.

Зізнання Ніни Матвієнко Катерині Осадчій

Нещодавно у Ніни Матвієнко та її чоловіка відбувся ювілей їхніх стосунків – 50 років. Катерина Осадча у рамках телевізійного шоу “Світське життя” дізналася, що відома українська виконавиця виношувала образу на коханого. Виявляється, Петро не пам’ятає дат. Взагалі. Цього разу Ніна, як справжня жінка, вирішила дати шанс своєму чоловікові згадати про свято самостійно. Та звісно ж образилась.

“Я така зла була, не нагадувала. Тому що кожен рік я говорю у кого якого числа день народження з дітей, він нічого не пам’ятає! А в цей раз думаю:” От нехай сам згадає чи не згадає “. Уже весь світ знає, а він – ні “, – розповіла суперзірка.

Ніна Митрофанівна додала, що її дочка Тоня врятувала свято. Співачка організувала батькові розкішний букет троянд.

“Він приносить 51 троянду. Такі гарні, що я просто забула. До сліз красиво було. Мені здається, що діти давно чекали цю вечерю і зустріч. Я бачила, як вони повернулися в дитинство. Не ми повернули своє молоде життя, а діти повернули нашу юність через себе “, – поділилася Матвієнко.

Також артистка вважає, що потрібно святкувати кожну річницю.

Схожі статті