Чому Тіна Кароль відправила єдиного сина на навчання до Лондона та чи знав про її плани покійний Євген Огір?

Тіна Кароль - відчайдушна мати, яка самотужки виховує свого сина. Дізнайтеся, чому жінка раптово вирішила відправити свою єдину дитину закордон.

Тіна Кароль. Ця білявка пережила немало горя: спочатку помер її коханий чоловік у муках, а потім через 40 пішов з життя свекор. Співачка лишилася сама. На руках у неї була маленька дитина, яка потребувала батьківської уваги.

Тіна вирішила самотужки поставити сина на ноги та відправила його у Лондон на навчання.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином. Фото взято на просторах мережі.

Чому дитину відправили у Лондон на навчання?

Сина співачки звуть Веніамін. Він вже підліток та справжня копія батька. Хлопець самостійно проживає закордоном та лише на канікулах навідує матір. Робить великі успіхи в англійській мові та загалом старається отримувати гарні оцінки у школі.

Тіна Кароль самостійно виховує хлопця
Тіна Кароль самостійно виховує хлопця. Фото взято на просторах мережі.

Відправити дитину на навчання закордон Тіні було важко, адже Веніаміну тоді ледь виповнилося 8 років, коли він відправився підкорювати Лондон. Були категорично проти і батьки Кароль.

Співачка аргументувала свій вибір так: у Великій Британії система освіти краща за українську. На думку артистки у нашій країні необхідні реформи у цій сфері. Втім, вибір грунтується не тільки на основі формування знань у хлопця.

Виявляється, Тіна Кароль перед смертю Євгена Огіра вже літала у столицю цієї монархії. Там вона записувала трек “Помню”, який і присвятила коханому.

Тіна Кароль з чоловіком. Фото взято на просторах мережі.

Співачка розповідала, що давно співпрацює зі студією, яка базується у Лондоні. Там все ідеально для створення її треків. Проблем з поїздками туди у неї не було ніколи.

Схожі статті