Донька Ірини Горової вперше розповіла, як їм жилося після уходу Потапа до Насті та показала колишню квартиру

Колишня дружина Потапа рідко повертається до теми розлучення в інтерв'ю. Втім, про колишнє життя розповіла донька бізнеследі.

Зіркові пари – бувають недовговічні, навіть коли здається, що у знаменитостей все безхмарно у шлюбі. Так сталося і з Потапом та його колишньою дружиною Ірино Горовою.

Ірина Горова та Потап
Ірина Горова та Потап. Фото взято на просторах мережі. 

Зірки розійшлися у 2014, втім берегли цю інформацію у таємниці. Тим не менш, продовжується їх робочі стосунки. Та чи дійсно мирно розлучилася пара? Чи все-таки Потап розвівся з дружиною через Каменських?

Відповіді можна знайти у свіжому інтерв’ю юної доньки Ірини – Наталії Горової.

Як виглядає і чим живе дівчина?

Наталія працювала разом з мамою у Mozgi Entertainment. Дівчина спочатку була офіціанткою у барі, що належав компанії, а потім вирішила спробувати себе у ролі піарниці. Довірили юній дівчині супроводжувати Мішель Андраде. Втім Натаіля вирішила піти своїм шляхом та полишила компанію матері.

Донька екс-дружини Потапа дала інтерв’ю. Скріншот взято з кадру передачі “Зірковий шлях”.

Наталія підтвердила, що її матір та Потап розійшлися дуже мирно та продовжують співпрацювати. Навіть з її рідним батьком репер продовжує спілкуватися.

Втім, вітчима Наталія ніколи не називала татом. Більше того, він заборонив їй називати його Потапом, адже коли родина гуляла десь у людному місці і дівчинка кликала вітчима, люди одразу звертали увагу і йшли натовпом фотографуватися.

Ну, а маму дівчина підтримувала завжди. Після народження брата навіть вставала вночі, щоб помогти жінці. Після розлучення також була поруч з Іриною: завжди відзначала, що її мама для неї найкрасивіша та найавторитетніша жінка.

Проживала родина раніше у квартирі у центрі столиці з видом на Майдан Незалежності. Ось, кілька кімнат, які показала Наталія.

Колишня квартира, де жив Потап та Ірина Горова. Скріншот взято з програми Зірковий шлях
Колишня квартира, де жив Потап та Ірина Горова. Скріншот взято з програми Зірковий шлях

 

 

Схожі статті