Потап та Настя Каменських засвітилися за кордоном разом з зіркою світового рівня: “Просився третім в дует”

Потап привітав Фарелла Уільямса с днем народження та опублікував світлину з ним.

Зіркове подружжя не перший раз виходять на світовий рівень. За тривалий час проведений в музичній індустрії зірки встигли завести друзів з Голлівуду та навіть попасти на білборд на Таймс Сквер.

Настя Каменських у центрі Нью-Йорку

Рік тому зіркова красуня виклала цікаве відео з вулиці Нью-Йорка, на якому можна побачити дещо, що викликає гордість. На відео, Каменських вирішила похизуватися перед фанатами, що її пісню рекламують на нью-йоркській Times Square на величезному білборді з неймовірним неоновим світлом. На екрані була зображена обкладинка пісні української співачки і іспанського продюсера і композитора Juan Magаn під назвою “Lollipop”.

Дружба з Фареллом Уільямсом

Продюсер опублікував архівний кадр, який був зроблений багато років тому. На ньому він позує на розкішній яхті посеред водойми на тлі вечірнього міста разом з нинішньою дружиною Настею Каменських і знаменитим виконавцем Фарреллом Уільямсом. На їхніх обличчях сяють посмішки. Видно, що зіркова пара щаслива познайомитися з цим артистом і перейняти його досвід.

“З днем ​​народження, геній Pharrell! Дякую за кожну пораду!” – написав у публікації Потап.

Нагадуємо, що Фаррелл Вільямс – американський співак і продюсер, в послужному списку якого значаться роботи з Брітні Спірс, Джей Зі та Снуп Доггом. Композиція “Get Lucky”, записана разом з Daft Punk в 2013 році, принесла Вільямсу світову популярність і чотири “Греммі”. Заголовна композиція другого альбому – “Хепі” – протягом 10 тижнів очолювала гарячу сотню Billboard, а також була номінована на “Оскар”. Протягом усієї кар’єри жоден з треків діяльного музиканта не був визнаний провальним.

Схожі статті