У Тіни Кароль модний крах. Зірку нещадно критикують за вибір сценічної сукні: “Талія попливла зі складками”

Тіна Кароль вперше за довгий час втрапила у халепу під назвою "модний провал".

Тіну Кароль недарма прозвали поп-дівою української сцени. Вона не тільки є володаркою сильного вокалу, але й іконою стилю для шанувальників. Образи співачки — багатогранні, яскраві, неоднозначні та звісно ж трендові. Вона неодноразово ставала першою, хто пробував на собі модні новинки. Виконавиця постійну експериментує та доводить справедливість звання, яким наділили її звітчизняні ЗМІ.

Бурхливі обговорення нещодавнього образу Тіни Кароль

Так, в останньому випуску розважального телевізійного шоу вона каналі “1+1” “ЛіпсінкБатл”  Тіна Кароль вийшла у сукні від грузинського дизайнера та модельєра Давида Коми. Вартість сукні на сьогодні сягає 37 тис. гривень.

Блакитна сукня була оснащена прозорими вставками під декольте та трохи нижче стегон. Поп-діва доповнила образ сріблястими босоніжками на підборах, тугою косою та неяскравим нюдовим макіяжем. Одразу ж після виходу випуску на екрани шанувальники взялися бурхливо обговорювати вихід Тіни на сцену. Оцінки образу залишали бажати кращого. Деякі порівняли виконавицю з селом, деякі наголосили, що ліф сукні занадто сильно стиснув бюст співачки, деякі обурилися вартістю сукні. Під критику також потрапив і макіяж Кароль, який здається шанувальницям співачки занадто “бльоклим”.

Деякі вважають, що фасон сукні просто не підходить під тип фігури виконавиці.
Інші запідозрили сукню у тому, що вона не підходила за розміром.
Деякі ж вирішили, що сукня просто не коштує тих грошей, які за неї заплатили

У всієї цієї історії радує тільки одна річ: сукню обирали костюмери шоу, і саме продюсери шоу платили гроші за невдалий вибір. Тіна Кароль же лише раз засвітилася у ньому і дуже скоро про нього всі забудуть.

Схожі статті