Оля Полякова поговорила з психологом онлайн: відео потрапило у мережу. Що турбує Суперблондинку, в якої є все?

Оля Полякова зіркова співачка, яка стала суперзіркою української естради. Втім, навіть вона вирішила поговорили з психологом. Що трапилося?

Оля Полякова. Героїня цього матеріалу підкорила українську сцену своїми запальними піснями, танцями та великим почуттям самоіронії. Жінка прекрасно розуміє, як її сприймає глядач не соромиться глузувати зі своїх вчинків.

Оля Полякова зіпсувала брендові речі у багнюці
Оля Полякова у типовому образі. Фото взято на просторах мережі.

Втім, навіть цій сильній духом зірці довелося влаштувати розмову з психологом. Проте, не особисто для себе, щоб пообговорювати проблеми у родині чи емоційні переживання, а дати можливість своїм прихильницям почути, з якими ситуаціями зіштовхувалася сама артистка та як розпочати свій бізнес. Вирішила зробити це Полякова у форматі передачі в Інстаграмі, яку назвала “Оля+”. Гостею онлайну стала відома психологиня Наталія Холоденко.

Оля Полякова поговорила онлайн з Наталею Холоденко. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

З відомою психологинею співачка обговорила можливість розпочати власну справу. Наталія наголосила, що будь-який бізнес – це вирішення чужої проблеми. Вона особисто не зі столиці, а з Черкас, і змогла витягнути себе згодом до столиці, коли зрозуміла, що може заробляти на своїх послугах з психологічних консультацій.

Олі Поляковій близька ця тема, адже вона так само, як і Наталія переїхала до столиці з периферії. Жила поп-діва до цього у Вінниці. Втім, вона не бачить перешкод для започаткування власної справи і у регіонах.

Оля Полякова поспілкувалася з Наталією Холоденко. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

За словами артистки, зараз кожен має змогу заробляти в інтернеті. Головне – знайти той самий свій талант та здатність його монетизувати. Підтвердила думку Олі і психологиня.

Схожі статті