Руслана Писанка тріумфально повернулася на телебачення після довгої перерви: де ми побачимо забуту зірку

Руслана Писанка тривалий час займалася театральною кар'єрою. Втім улюблениця українців повертається на телебачення.

Руслана Писанка – яскрава телезірка, яка запам’яталася глядачам завдяки своїй харизмі та нетиповій зовнішності. Коли у більшості передач блистали худенькі дівчата модельної зовнішності, вона підкорила всіх пишною вродою та довела, що стандарти це просто умовність.

Вже мало хто пам’ятає, але Руслана окрім передач вела ще й прогноз погоди цілих 7 років.

Руслана Писанка часів ведення прогнозу погоди. Фото взято з просторів мережі.

Брала Руслана навіть участь у шоу “Танці з зірками”, а ще на очах всієї країни працювала над своєю вагою у реаліті “Зважені та щасливі”

Руслана Писанка на танцпол шоу “Танці з зірками”. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Втім згодом жінка вирішила сконцентруватися на театральній кар’єрі. Вона багато гастролювала країною та вражала виставами, у яких грала ролі. А ще дебютувала жінка у ролі режисерки.

Та дуже скоро її знову побачить вся країна на телеекрані. Жінка стала новою ведучою програми “Твій день”. Про це повідомили на офіційній сторінці проекту в Інстаграмі.

Для Руслани самої було несподіванкою, коли оголосили, що вона стане новою ведучою. Продюсер шоу, Єгор Гордєєв, запросив зірку на додатковий кастинг, який проходив у Києві просто неба. Руслані та іншим знаменитостям давали завдання і раптом їх імена з’явилися на величезному світлодіодному екрані на ТРЦ поруч.

Окрім Руслани Писанки ведучими ще стали: хореограф Влад Яма, “голос” Євробачення Тимур Мірошниченко, акторка Стася Ровінська, теле-радіоведучий Володимир Рабчун.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.