Колишній чоловік Ані Лорак розповів про труднощі спілкування з єдиною донькою Софією: тато на відстані

Мурат довго не давав ніяких коментарів або інтерв'ю, але зараз комфортно розповідає про стосунки з колишньою родиною.

Розлучення Мурата та Ані Лорак поставило на вуха не тільки вітчизняний шоу-бізнес, але й світське суспільство на всьому пострадянському просторі. Так, колись відома гармонічна пара раптом перетворилася у скандальне подружжя. Не варто навіть згадувати, що усі заголовки говорили лише про них. А фотографії зі зрадою Мурата перетворили мережу на бомбу.

Розлучення Мурата та Ані Лорак

Як вони не намагалися приховати скандал який трапився між ними, журналісти та інсайдери все одно дістали всю брудну білизну та гаряче обговорювали новини з читачами. Так, більше від цього могла постраждати їхня єдина донька Софія, яка зараз, на щастя, насолоджується компанію обох батьків.

Стосунки Мурата з донькою Ані Лорак Софією

У шлюбі наповненому зрадами та оточеному плітками, народилася прекрасна східна принцеса Софія, з якою турецький чоловік намагається підтримувати зв’язок. У нещодавньому інтерв’ю бізнесмен пригадав, як йому було важко той час, коли в нього не було документів. За словами Мурата, зараз він бачиться з донькою раз на місяць, буває раз на півтори. Вони прекрасно ладять зараз і намагаються розмовляти частіше. Бізнесмен розповів журналістам, що з донькою вони розмовляють 3 рази на день: вранці, обідом в школі та ввечері. Ранок зазвичай наповнений голосовими повідомленнями. Обідом вже вони розмовляють по відео зв’язку.

Варто додати, що традиційно турки дуже чутливо відноситься до сімейних питань. І по інтонації  та за мімікою Мурата видно, що він сумує за донечкою. Він відчуває гордість, що в дівчинці проявляється турецька кров і не соромиться говорити про це. Мурат зазначив, що Софія така емоційна, як усі турки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.