Оля Полякова розповіла про нещадні розіграші від підлеглих: одного разу довелося співати в банан

Олі Поляковій дуже пощастило з командою, адже з ними точно не засумуєш!

Суперблондинка – епатажна співачка, яку люблять за оригінальні провокації, зухвала поведінка і яскраві, креативні думки. Виступ Олі Полякової – це яскраве шоу європейської якості. Вона грає з професійними музикантами і дарує своїм глядачам “живе”, барвисте шоу. Шоу Олі Полякової супроводжує професійний балет, який доповнює і прикрашає виступ Суперблондинки. Авторами всіх пісень є відомі композитори Росії і України. Серед них знаменитий петербурзький автор Олександр Ігудін.

Виявляється, що в артистів є одна добра традиція — під час останнього концерту в турі прийнято розігрувати виконавця. Зазвичай це робить команда артиста. Жертвою саме таких розіграшів ставала й Оля Полякова. До того ж не раз. Більш того, вона і сама була тою, хто розігрував.

Як розігрували Олю Полякову?

Популярна українська співачка Оля Полякова завітала на розважальні шоу “Improve Live Show” на телевізійному каналі “Новий канал”. У закуліссі “королева ночі” розповіла про курйози, в які втрапляла через почуття гумору своєї команди та шоу-балету.

Оля Полякова вирішила розповісти всю правду про конфлікт з Камалією та Тіною Кароль
Оля Полякова 

“Пам’ятаю, як я вийшла на сцену, а у стойку для мікрофону був поставлений банан. Довелося обігрувати ситуацію і співати в банан”, – розповіла Оля Полякова.

Також стався казус під час ліричної пісні яку виконувала Суперблондинка. Так, балет вийшов до неї в самий непідходящий момент одягнутий в кокошники.

Як Оля Полякова поглузувала з команди?

Оля Полякова

Артистка зізналася, що сама вдавалася до подібних жартів. Так, вона пригадала один з найсмішніших:

“Під час концерту я змінила одну композицію. Сіла за фортепіано і почала її виконувати. Мої музиканти були у шоці. Однак молодці, не розгубилися, і після декількох аккордів підхопили мелодію і вже почали імпровізувати”, – згадала артистка

Схожі статті