Тіна Кароль розпрощалася з жіночними образами після інциденту з розстібнутою сукнею: “спортивки” і балаклава

Такою Тіну Кароль не бачили ні фанати, ні звичайні українці. Це варто побачити!

Після успіху кліпу “Скандал” Тіна продовжила роботу з режисером Indy Hait, який зняв відео на пісню. За сюжетом грабіжниками управляє знайома усіма дівчина в образі Трініті з кліпу “Скандал”, яка також з’являється в новому відео. Тіна Кароль також постала і в образі викрадача біткоінів і в кінці кліпу поцілувала себе.

Хореограф-постановник перформансу Марина Кущева розповіла, що незважаючи на складність хореографії, в кліпі Тіна виконала всі елементи постановки без дублера.

Тіна Кароль

Унікальність роботи

Крім того, Тіна Кароль випустила перформанс в доповненій реальності і запустила челлендж для TikTok. Якщо ви коли-небудь мріяли виступити з улюбленим артистом, то сьогодні завдяки імерсивним технологіям це реальніше, ніж здається. Завдяки цьому користувачі можуть зняти свій варіант кліпу “Хороший хлопець”, створювати унікальний фото- і відео- контент разом зі співачкою. У програмі можна змінювати ефекти, масштаб і кольори.

Так, спеціальну програму можна скачати на телефон і насолоджуватися творчим процесом разом з поп-дівою.

Нагадуємо, що декілька днів тому у мережу потрапив анонс розважального шоу, у якому Тіна Кароль втратила ліф сукні. Так, шлейки рожевої блискучоі сукні поп-діви розійшлися і спіачка ледь встигла вхопити тканину руками, щоб не оголити торс перед глядачами. У наступну секунду артистка пірнула під стіл за яким знаходилася, і переконавшись, що небезпека минула, тримаючись міцно за верх сукні винернула та почала гучно сміятися. Користувачі мережі прийняли відеоролик з позитивом і оцінили реакцію Кароль.

Схожі статті