Ксенія Мішина привчає сина до соціальних мереж: дозволила завести сторінку та піарить серед підписників

Українська холостячка Ксенія Мішина звикла до уваги. Жінка привчає до цього і свого малолітнього сина.

Ксенія Мішина – зіркова акторка та перша українська холостячка. Знаменитість звикла до уваги та популярності і, схоже, привчає до цього і свого малолітнього сина. Хлопець нещодавно відзначив свій День народження. Мама, звісно, не могла не поділитися такою подією зі своїми підписниками, а разом із цим і пропіарила особисту сторінку дитини в Інстаграмі.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном. Фото взято на просторах мережі. 

Що відомо про життя хлопця?

Сина Ксенії Мішиної звати Платон. Нещодавно дитині виповнилося 9 років. Росте фактично хлопчик без батька, адже холостячка пішла від екс-коханого та заборонила з ним спілкуватися сину. Причиною стало те, що чоловік здійняв на Ксенію руку. За словами Мішиної, Платон вирішить сам чи бачитися йому з рідним батьком тільки тоді, коли стане дорослим.

Його мама влаштувала справжню вечірку на честь хлопчика та показала, що навіть у такому юному віці можна вже спробувати себе у блогерській сфері.

Платон має свою особисту сторінку в Інстаграмі. Скріншот взято з акаунту хлопця.

У свої 9 років хлопець має близько 3 тисяч підписників в Інстаграмі. Крім цього, його зіркова мама показала на своїй сторінці що подарували її дитині та з яким ентузіазмом розпаковує подарунки син.

Платон показує свої подарунки. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Ксенії Мішиної.

Подарували на День народження хлопцю брендовий одяг відомої марки Givenchy.

Платон хизується своїми подарунками. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Ксенії Мішиної.

Схожі статті