Оля Полякова здивувала дозвіллям поза сценою: пасе стадо кіз, немов вона не Суперблондинка, а пастух

Мало хто знає, але Оля Полякова - справжня господиня, яка має город та кіз. Подивіться, якою Суперблондинка є насправді.

Теплиця, сарай з козами…Хіба можна подумати, що епатажна та примхлива Оля Полякова може бути справжньою господинею, яка турботливо піклується про комфорт своєї родини. Співачка вражає своїм різнобічним характером.

Оля Полякова
Співачка Оля Полякова. Фото взято на просторах мережі.

Суперблондинка відбудувала разом з чоловіком собі справжній палац на зеленому острові у столиці. Дерев’яний зруб додає затишку, але крім нього на території помешкання зіркової родини є ще спортзал, басейн, вихід до Дніпра, а ще…загін для кіз та теплицю з домашніми овочами.

Розкішний будинок Полякової. Фото взято з репортажу телеканалу “1+1”.

Сьогодні, 12 квітня, артистка показала яке стадо випасається під її пильним керівництвом.

Оля Полякова показала стадо кіз на випасі. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Дуже ніжно Суперблондинка ставиться до цих пухнастих тварин. Їх вона називає “дітками”, гладить їх. Видно, що кози дуже доглянуті. Не можуть не дивувати білі кізочки, які виглядають дуже охайними та чистенькими.

За словами Полякової, з молока цих тваринок вона сама робить домашню моцарелу.

Раніше на своїй сторінці в Інстаграмі співачка показувала, як виглядають її теплиці.

Там вирощує зірка шпинат та іншу зелень. Звісно, Оля кожного ранку не прокидається сапати город. У неї для цього є помічники. Втім, інколи вона також долучається до цього процесу вирощування. Найбільше артистці подобається готувати з продуктів, які виросли на її землі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.