Дан Балан вчепився у шию Тіни Кароль поки ніхто не бачить: деталі зіркових стосунків виходять назовні

Неочікуване відео чекало на шанувальників пари Дана Балана і Тіни Кароль. Сумніви стосовно їхніх стосунків поступово зникають.

Найбільший сюрприз, який можуть зробити для шанувальників Дан Балан та поп-діва Тіна Кароль — це підтвердити романтичні стосунки. Так, питання, яке мучить усю мережу вже другий рік поспіль є правдивість їхніх почуттів до одне одного. Одні свято вірять, що кумари не здатні їх обманювати і подумки давно одружили суперзірок, а інші скептично відносяться до цієї пари, хоча все ж зрадіють, якщо дізнаються про їхнє весілля.

Фанатські історії та акаунти

Справжні фанати зіркової пари не задовільняється лише їхньою грою та фліртом в ефірі. Вони створюють фанфіки в мережі та роблять відредаговані знімки, на яких Тіна та Дан постають ледь не у весільних образах.

Певно, це їм приносить радість. Тим не менш, пара нещодавно зробила сюрприз для всієї фанатської бази сама того не знаючи.

Дан Балан, який вчепився у шию Тіни Кароль

До мережі потрапило відео, яке, скоріш за все, взагалі не мало туди потрапити. Зірок спіймали у закуліссі, коли вони йшли до своїх тренерських крісел. В об’єктив потрапила дуже неоднозначна ситуація. Так, Дан Балан ніжно вчепився в шию поп-діви і не відпускав її до кінця відео. Сам ролик був опублікований на фан-сторінці присвяченій творчості цих двох артистів. Реакція підписників та користувачів була м’яко кажучи бурхливою.

“Можна я заберу твою твого Дана”, – вирвали речення з контексту відео шанувальники.

Варто зазначити, що обидва артисти мають досить “тілесні” стосунки. Адже, далеко не кожен “друг” може дозволити собі такі речі. Сподіваємося, що скоро істина вийде назовні і ми дізнаємося, що справді відбувається між знаменитостями.

Схожі статті