Хобі заможних: найбагатша співачка Камалія показала, як доньки мільярдера Захура займаються верховою їздою

Арабелла та Мірабелла ростуть, а розваги стають все дорожчими.

Найбагатша співачка України Наталія Шмаренкова, вона ж Камалія, зізналася в одному з інтерв’ю, як її запліднили.

Бажання стати мамою

Їй довелося пройти все, що тільки можна було пройти: і кілька зривів вагітності, і операцію з видалення ендометрія, і тривалий прийом гормональних препаратів. Згодом лікар запропонував  альтернативу у вигляді ЕКО, і вона погодилася не роздумуючи. Це рішення далося артистці максимально легко. Після всіх випробувань, які проходить жінка, штучне запліднення сприймається вже не як додаткова проблема, а як полегшення і реальний шанс на материнство. Так зазначила сама зірка. А коли Камалія дізналася про вагітність, вони з чоловіком навіть боялися радіти і один одного вітати, щоб не наврочити.

Роль коней в житті родини Захурів

Співачка неодноразово розповідала про те, як коні допомагають їй відновлюватися. Здається, що до свого хобі вона приєднала і своїх доньок- близнючок Арабеллу та Мірабеллу.

Раніше артистка розповідала, що дівчата навідуються на гімнастику в студію до Серебрянської, куди вони почали ходити в рік і вісім місяців, адже у неї є групи для самих маленьких діток. З двох років займаються верховою їздою. А зараз вже беруть участь в дитячих змаганнях з кінного спорту. Ще рік займалися бальними танцями.

Камалія – сувора мати, яка серйозно займається навчанням дівчат і намагається виховати в них повноцінних і здібних особистостей. І хоча, вона чекала на близнючок все життя, маніпулювати собою вона не дає і проявляє принциповість у виховоному процесі.

Схожі статті