Зірка серіалу “Бідна Настя” Олена Корікова розповіла про боротьбу з залежністю та “романи” з одруженими

Олена Корікова довго зберігала мовчання, а в день свого народження порушила його.

Олену Корікову неодноразово звинувачували в алкоголізмі. Зараз артистка набагато рідше з’являється на публіці і веде відокремлений спосіб життя в Європі. Зірка серіалу “Бідна Настя” давно не афішує особисте життя – не хоче зайвий раз привертати до себе увагу. Однак з нагоди свого 49-річчя актриса зважилася на публічне одкровення.

Чутки про акторку

Які тільки чутки не ходять навколо Олени Корікової. Мовляв, актриса нібито робить пластичні операції, пристрастилася до спиртного і перестала зніматися через залежність. Сама артистка не приховує, що її доля сповнена драматичних подій.

Олена Корікова

Свою єдину дитину вона народила від сина знаменитої актриси Катерини Васильєвої. Почуття, що спалахнули між нею і однокурсником Дмитром Рощиним виявилися дуже сильними. Але, за чутками, в роман втрутилася мама обранця. В результаті малюка, якого назвали Арсенієм, чоловік не визнав і згодом не спілкувався з ним. Олена народжувала одна і ніколи про це не шкодувала. З кліпмейкером і режисером Максимом Осадчим актриса то сходилася, то розходилася. Олена скаржилася, що їй доводиться тягнути весь будинок на собі. Коли завершилися зйомки “Бідної Насті”, прийшов кінець і їхнього роману.

Останні кілька років Корикова зазначає, що втомилася від публічності і насолоджується життям далеко від яскравих софітів. У свій День народження вона поділилася сокровенним.

Одкровення

12 квітня 2021 року актриса святкує своє 49-річчя. У честь події вона зважилася на відверту заяву.  Олена зазначила, що її дуже ображали розмови про неї.

“Про мене складали легенди, обговорювали, засуджували, звинувачували у всіх смертних гріхах. Мені все життя не подобалися чужі залежності, періодично була в ролі рятувальника. Мене ж звинувачували в залежності”, – повідомила знаменитість.

Зараз вона навчилася слухати своє серце і чинити так, як вважає за потрібне, не перекладати відповідальність на інших. І додала, що ніколи не була в романах з одруженими, адже в неї є правила.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".