Леся Нікітюк забула надіти штани на прогулянку: стрункі, але не прикриті ноги Леді Ле не дають спокою мережі

Користувачі мережі одразу ж взялися жартувати щодо аутфіту зірки.

Леся Іванівна Нікітюк — феномен українського телебачення. Ця дівчина стрімко увірвалася у  вітчизняний шоу-бізнес завдяки невеличкому комедійному номеру, який вона показала разом з подругою пану Зеленському та Євгену Кошовому. Величезним поштовхом у її кар’єрі стала участь у тревел-шоу “Орел і Решка”, де вона була ведучою у парі з Регіною Тодоренко. З тих пір Лесю впізнають всі: від маленьких дітей до людей похилого віку.

Леся Іванівна без штанів

Популярність Лесі в соціальній мережі Instagram не поступається популярності на телебаченні. За знаменитістю стежить велика кількість користувачів, а Лесі вдається втримати їх увагу жартами, іронією та провокаційними коментарями. Особливе місце у її мікроблозі займає мама Кет. Не дивно, що в телеведучої, яка підкорила серця глядачів саме жартами, підписники теж жартівники.

Нещодавно Леся Нікітюк опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій вона постала у весняному образі. Знаменитість одягнула високі боти до коліна, шкіряний піджак та тілесні шорти. Останні на деяких фотографіях взагалі не було видно. Тому підписники зірки звісно почали жартувати над своїм кумиром. Той факт, що Леся забула одягнути штани став головним питанням на повістці дня.

 

Леся на такі жарти не ображається, однак деякі були серйозно занепокоєні здоров’ям артистки. Адже погода у такий сезон надзвичайно оманлива. Знайшлися і ті, хто не міг надивитися на стрункі ноги знаменитості. Треба віддати належне ноги Олесі дійсно, наче у моделі.

Схожі статті