З’явилося відео, яке доводить, що Потап розлучився з першою дружиною через Настю Каменських: подробиці

Дружина Потапа Ірина Горова завжди казала, що з чоловіком розійшлася мирно. Проте, ніколи не зазначала, чому саме їй знадобилося розлучення.

Пара Потапа та Ірини Горової для багатьох українців була зразковою. Обидва – партнери не лише вдома, а й на роботі, вдвох виховують дітей, доньку та сина. Репер навіть став прикладом для багатьох батьків, вирішивши взяти на виховання дитину Ірини від першого шлюбу.

Втім казка скінчилася раптово. Потап та його дружина – розлучитися.

Потап з колишньою родиною
Потап з колишньою родиною. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно донька Ірини Горової дала інтерв’ю, в якому розповідала про життя зі знаменитістю. Дійсно, репер дуже тепло ставився до Наталії, втім батьком вона його так і не назвала.

Донька колишньої дружини Потапа дала інтерв’ю. Скріншот взято з кадру передачі “Зірковий шлях”.

Пара, хоч офіційно вже і може не підтримувати стосунки, але продовжує спілкуватися через робочі проекти та спільну дитину Андрія. Досі жодна зі сторін не озвучила, чому вирішила розірвати шлюб, а у мережі вже давно ходять чутки про те, що Потап розлучився з дружиною через Каменських.

Схоже, ТСН знайшли цьому підтвердження.

Виявляється, у 2013 році пару зустріли на одному з курортів Куби. Побачили пару випадково українці, які в той же час відпочивали у готелі з Настею Каменських. Прихильники помітили, що поп-діва проводить час на пляжі не сама.

Вже у 2013 році запідозрили про роман Потапа і Насті.

В цей же час зірки виправдовувалися, що мають лише робочі стосунки. Службового роману, за їх твердженням не було. Втім, весілля 2019 року довело, що почуття музиканти один до одного мали.

Схожі статті