Тіна Кароль привітала Катю Осадчу з вагітністю та виконала пісню на честь подруги: правда про зіркову дружбу

Кажуть, що дружба у шоу-бізнесі неможлива. Втім, дві найпопулярніші білявки України доводять зворотнє.

Тіна Кароль та Катерина Осадча. В силу своєї медійності ці зірки давно знайомі одна з одною. Теледіва не раз брала інтерв’ю у співачки та була однією з перших, кому Тіна довірила свої переживання через рік після смерті чоловіка. Редакція “Сенсації” помітила, що Кароль підтримує дружні стосунки з Катериною Осадчею і поза програмою “Голос країни” або “Світське життя”.

Тіна Кароль та Катерина Осадча. Фото взято на просторах мережі.

Катерина, через професію, пильно спостерігала за життям та творчістю Тіни. Але лише цій журналістці вдалося не просто поспілкуватися, а й підтримати Тіну Кароль, коли та у Німеччині разом з хворим чоловіком відзначала свій День народження. У січні 2013 року артистка востаннє справила це свято разом з Євгеном Огіром, який вже розумів, що помирає від раку шлунку.

Тіна Кароль та Катерина Осадча у Німеччині. Фото взято на просторах мережі. 

По-справжньому дружньо стали ставитися зірки одна до одної у 2017 році, коли Тіна привітала Катю з другою вагітністю. Співачка зробила це в ефірі програми “Світське життя”, де ще й на честь Осадчої виконала пісню, де заспівала про те, що знає телеведучу тисячу років.

Взаємністю відповіла і Катерина Осадча. Теледіва влаштувала справжній сюрприз на День народження Тіни. Вона завітала до маєтку зірки, подарувала їй корону, стрічку іменинниці та провела святковий ранок з подругою.

Катерина Осадча влаштувала свято Тіні Кароль. Фото взято на просторах мережі. 

Навіть в ефірі шоу “Голос країни” Катерина і Тіна не забувають показувати свою дружність.

Схожі статті