Журналістам вдалося здобути нові знімки нещодавно придбаного будинку Наталі Могилевської на Дніпрі

Цей будинок Наталя Могилевська приховувала пильно, а досьогодні журналістам вдавалося сфотографувати лише огорожу.

Чому можна позаздрити більше: розкішному будинку Наталії Могилевської чи її відмінному почуттю гумору?

Розкішні апартаменти на березі Дніпра

Нещодавно відома українська співачка придбала розкішний будинок на березі Дніпра. Як тільки папараці та журналісти не намагалася залізти до неї в оселю, все було марно. В мережі з’являлися тільки фотографії її сірої огорожі, які нікому насправді не були цікаві. Та навіть фотографії таких, здавалося б, дивних деталей, для ЗМІ все одно стали сенсацією. Наче до Винника в квартиру завітали.

Але в цей раз журналістам YouTube-каналу “Kiyv LIVE” вдалося залізти в апартаменти зірки.

За допомогою квадракоптерів вони змогли дістатися подвір’я Наталі Могилевської та зробити більш детальні знімки екстер’єр будинку. Але, як виявилося, зірка була вдома. Журналісти не відчуваючи угризінь совісті знімали, як Наталя з апетитом поїдала йогурт з насінням чія та прогулювалася зі своїм вірним псом.

Почуття гумору Наталі Могилевської

Могилевська розслаблялася і навіть не помітила, що за нею стежать, ще й так нахабно. Варто відмітити, що у зірки неймовірне почуття гумору.

Наталія Могилевська не розгубилася та запропонувала користувачам поділитися рецептом закуски з насінням чіа.

Адже вона не тільки посміялася з ситуації, але й опублікувала сюжет на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, якщо ви завітаєте на акаунт Наталі Могилевської, то побачите у неї в розділі stories відеоролик за її участі. Співачка була вражена подібним зухвальством, але, вирогідно, знайшла матеріал цікавим.

Схожі статті