Потап в ярості: Настю Каменських довели до приступу під час подорожі до Мексики. Що сталося з зіркою?

Настя Каменських ризикнула полетіти за океан заради зйомок реаліті шоу. Втім, чергова поїздка виявилася не такою вже радісною...

Настя Каменських яскрава зірка, яка вирішила не обмежуватися лише сценічною діяльністю, а зняти ціле реаліті про своє життя та життя своїх близьких.

Тиждень тому з’явилася перша серія веселої подорожі жіночим колективом у Мексику. Окрім найближчих подруг Насті, шукати пригоди відправилася навіть мама зірки – Лідія Петрівна Каменських.

Мама Насті Каменських стала учасницею реаліті поп-діви. Скріншот взято з кадру передачі.

Під час подорожі дівчата підіймають важливі суспільні теми. Наприклад, вирішення конфліктів, суперечок. Своєрідним символом мудрості є, як раз таки, Лілія Петрівна, яка завжди закликає мирним шляхом долати проблеми.

У новій серії Настя розповідає про свою велику проблему – панічні атаки. Матеріал вийшов настільки живим та щирим, що навіть Потап висловився. Чоловіку було важко бачити, як його кохана страждає. Саму ж серію він назвав моторошною.

Потап обурився серією реаліті Каменських. Видно, що він дуже переживає за кохану. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Сама ж Настя Каменських вважає, що такі кадри мають бути показані. Дійсно, ми, як глядачі дуже рідко звертаємо увагу на своє ментальне здоров’я. Поп-діва вирішила своїм прикладом показати, що коли є емоції, їх слід випускати. Плакати, за словами жінки, теж абсолютно нормальне явище.

Втім, співачка каже, що їй також ця серія випуску та таке переживання емоцій далося дуже непросто, але вона подивилася своїм страхам в очі.

Схожі статті