Софія Ротару переборола особисті почуття та з гідністю привітала головну конкурентку: як завжди елегантна

Софія Ротару елегантно та лаконічно привітала Аллу Пугачову з днем народження.

Про те, що Софія Ротару та Алла Пугачова не є подругами, знають всі. І дорослі, і малі чули про те, щоб українська та російська Примадонни не можуть поділити одну сцену. Натомість співачки дбайливо заперечують той факт, що між ними “холодна війна” і запевняють слухачів у тому, що зберігають товариські стосунки. Артисткам довелося навіть вийти одного разу разом на сцену, щоб розповісти шанувальникам свою правду.

Однак, ні журналістів, ні звичайних глядачів їхні заяви не переконали. Росія, Україна та Білорусь свято вірять у те, що співачки пронесли конкуренцію через усю кар’єру та життя, і досі знаходяться у конфлікті. Правда це чи ні, невідомо ні нам, ні нашим читачам. Однак варто зазначити, що Софія Ротару міцно тримається і кожен раз доводить, що добре відноситься до Алли.

Привітання від Софії Ротару

Сьогодні Примадонна російської естради святкує 72-й день народження. Тому вранці на особистій сторінці Софії Ротару в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія Алли Пугачової з лаконічним привітанням.

Софія Михайлівна навіть не пожаліла для Алли червоного сердечка.

Софія обрала одну з найгарніших фотознімків конкурентки і не стала розсипатися в компліментах чи побажаннях. Гідна поведінка гідної артистки.

Нагадуємо, що вважається нібито артистки знаходяться у тривалому конфлікті. Причин для цього журналісти знайшли масу: від однакового старту кар’єри до сімейних чвар та скандалу через роль у фільмі. Якщо попорпатися в мережі, можна знайти масу теорій щодо зіпсованих стосунків між артистками, і тим не менш, жодна з них досі не підтверджена.

Схожі статті