Катя Бужинська зі сльозами на очах згадала про випробування, які їй довелося пережити у шлюбі з продюсером

Катя Бужинська пережила пекло будучи зовсім юною дівчинкою. Усі деталі у статті.

Катя Бужинська — неймовірна, талановита артистка. Колись вона запам’яталося слухачеві своєю довгою білою косою та карколомною вродою. Однак, як би це жахливо не звучало, своїм успіхом вона зобов’язана людині, яка за словами самої співачки, муштрувала її та змушувала проходити через жахливі випробування.

Що пережила у шлюбі Катя Бужинська?

Займатися музичною кар’єрою Катя почала ще у підлітковому віці. Тоді її знайшов продюсер Юрій Квєлєнков та одружився на миловидній дівчині. У телепрограмі “Позаочі” на каналі “Інтер” співачка зізналася журналістці, що цей шлюб став для неї неймовірним випробуванням. Чоловік не давав їй їсти. Закривав вдома, щоб вона займалася музикою та тренувалася.

Кохання зле

Катя підкреслила, що тоді вона зачахла і ходила наче тінь. Вибратися з цієї ситуації вона не могла, так як кохала Юрія, а в родині панував жорсткий патріархат. Продюсер не приховує, що морив дівчину голодом і пояснює таку поведінку тим, що йому потрібно була худа виконавиця. А Катя під ці параметри явно не підходила.

Аборт

Також артистка розповіла про самий травматичний досвід у шлюбі з цією людиною: у віці 18 років жінка дізналася, що вагітна. Але Юрій одразу ж вирішив, що від дитини необхідно позбавитися. Що невдовзі пари і зробила. Співачка впевнена, що вони скоїли велику помилку і думає, що зараз в неї виріс би симпатичний та талановитий хлопчик.

Сам продюсер у програмі згадав епізоди з фізичним насиллям. А співачка недовго думаючи розповіла, що знала про безліч його коханок та навіть находила відеозаписи речей, які ні за що не повинна була побачити.

Схожі статті