Голлівудська зірка “позичила” образ Вєрки Сердючки для виходу на червону доріжку: вироблено в Україні

Хто ж посмів нахабно вкрасти стиль карколомної Вєрки?

Андрій Данилко повернувся на сцену і зчинив справжній фурор серед українських глядачів. Не варто й казати, як сильно скучили за провідницею з зіркою на голові фанати Вірки. Тож Андрій Данилко взяв під руку свою вірну партнерку Інну Білоконь та вирушив у подорож, щоб створити одну з серій ювілейного сезону травел-шоу “Орел та Решка”.

Нахабно вкрали образ

У зв’язку з активністю зірки у шоу-бізнесі активність на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram також піднялася. Так, нещодавно зірка опублікувала фотопорівняння себе та голлівудської зірки Гаррі Стайлза. Жовте боа, яке красень Гаррі використав для виходу на червону доріжку та сцену премії  Греммі, було дуже схожа на боа, яке колись надягала Вірка Сердючка.

Таким чином зірка ніби натякнув, що голлівудський серцеїд вкрав його стиль, який зараз досі знаходиться на піку популярності. Андрій Данилко завжди в тренді.

Гаррі Стайлз є одним з провідних голівудських артистів. Хлопець є випускником британського вокального шоу “Х-Фактор” і довгий час був учасником “OneDirection”. Зараз він є власником багатьох нагород Греммі та має неймовірно велику фан-базу.

Андрій Данилко ж нічим не гірше Гаррі. Співак також здобув світову відомість завдяки участі в Євробаченні та своїм феєричним шоу. Артист провів свої концерти у безлічі передових країн, і навіть встиг знятися у голлівудському блокбастері.

Схожі статті